Szemét ember szemét marad


A balliberális elllenzék nem szavazta meg a koronavírus törvényt.

Azért ezt nem vártam (azon hogy a DK nem szavazta meg nem lepődtem meg,eddig is tudtuk hogy nyíltan magyarellenes párt.) hogy emberek életével játszanak,annak reményében hogy politikai hasznot szereznek ebből.

Nem szavazták meg mondván hogy ez "teljhatalmat" jelent Orbán Viktornak.A momentumus rohadtlelkű Fekete-Győr András nyomta a leghangosabban hogy nem szavazzák meg a

Diktátortörvényt.

Egyébként nincsen is a Momentum nevű hazaáruló szervezet a parlamentben,bár igaz hogy az ugyanolyan rohadék haverjaik bentvannak.

Természetesen hazudnak, ugyanis csak a vírus ügyében hozhatnak rendeletek, így szigoríthatják a már meglévő szabályokat. Ezek az ellenzéki rohadékok ennyire utálnak bennünket hogy ezzel emberéleteket kockáztatnak,miközben EZEK követelnek szigorításokat, erre most leszavazzák, hát ilyen gerincük van.

Egyébként a környező országokban mindenhol beállt az ellenzék ilyen válsághelyzetben a kormány mögé,érdekes ott tudnak viselkedni.

Jogosan merül fel a kérdés hogy miért utálnak ezek minket ennyire? 

Először: azért mert a magyarok többnyire fehér,keresztény,heteroszexuális emberek és nem nővé operált néger b..ik vagy bármilyen transnemtudommik, amit ezek szépnek látnak.

Másodszor: azért mert valamiért fusztráltak.Például mert rondák, semmit nem értek el egész életükben..

Nézzük meg Fekete-Győr Bandit:

Mit látunk?Miért lehet fusztrált?

1, Nem lehet nem észre venni hogy emberünk körülbelül olyan 50 kilót nyom.

2, Látványos vállainak hiánya(valószínűleg ezért utálja az olimpiát mert ott kidolgozott emberek versenyeznek,nem ilyen gebék mint ő.

Összegezve: azért utálja az embereket mert nagy többségük nem ilyen duplanulla gebe mint ő.(Egyszerűbb másokat gyűlölni mint magadba nézni és feltenni a kérdést hogy miért vagy ekkora szardarab.)

Kik nem támogatták a koronavírus-törvényt?Kik a hazaárulók vagy inkább gyilkosok?

Jobbik,MSZ(M)P,DK.LMP,párbeszéd,Momentum

Akik Támogatták:

Fidesz-Kdnp, Mi-Hazánk mozgalom

Hála és köszönet érte!

Egyébként a környező országokban mindenhol beállt az ellenzék ilyen válsághelyzetben a kormány mögé,érdekes ott tudnak viselkedni,nekik számit az emberek élete.

Nekünk ilyen ellenzékünk van, bár itt még kommunistából is a legalja jutott..

https://velemenyekjobbrol.blogstar.hu/./pages/velemenyekjobbrol/contents/blog/92322/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?