Jog van, kötelesség nincs.


Hétvégén tüntettek a lumpenciányok a gyöngyöspatai kártérítés miatt,amit teljesen jogtalanul fognak megkapni.

Gyöngyöspatán a cigány gyerekeknek persze hogy joguk van zavarni a tanítást és megverni a magyarokat.Jog van, kötelesség nincs.

Ezeknek a nagy jogvédő kreténeknek mikor jut végre eszükbe hoy a magyar gyerekeknek is joga van biztonságban tanulni.Szükség volt a szegregációra,nem csak cigányokat "szegregáltak".Arról persze nem pofáznak hogy cigányok is jártak a jobb osztályba,ahogy magyarok is a rosszabba.Úgy próbálják ezt beállítani ezek az álszent legalja szervezetek mintha faji alapon örtént volna ez.Arról nem is beszélve hogy ők mondták a cigányoknak hogy pereljék be a magyar államot.Rohadt jó pédát mutatnak a deviancia megjutalmazásával...

Setét Jenő roma aktivista sztrájkkal fenyegette meg a magyar kormányt!

Nem tudom mit érthetnek sztrájk alatt.Lehet azt hogy akik életükben nem csináltak semmit vagy ha csináltak is, akkor éppen bűnöztek vagy megverték a tanárt és segélyekből éltek azok végre elmennek dolgozni... Nyilván nem fognak mert kapnak egy kis jutalmat ezért a gyönyörű életmódért.

Természetesen a teljes ellenzék a MiHazánk-on kívül kivonult tüntikézni.Természetesen ott volak az ellenzék főbarmai:többekközött Tordai Bence és Kunhalmi Ágnes.

Megnézném hogy egyszer a 

Fehér,keresztény,heteroszexuális rémisztő képződmények 

mellet tüntetnek.Nyilván nem fognak mert ez számukra tényleg egy rémisztő dolog,ezek ezt tekintik szörnyűnek,és az önmagát kutyának képzelő  lovat szépnek és követendőnek.

Szégyen hogy ezek adják a lovat az ilyen munkakerülők alá ezzel probálják felborítani a társadalmi békét,így rontva a becsületes,dolgozó cigány emberek esélyeit is.

https://velemenyekjobbrol.blogstar.hu/./pages/velemenyekjobbrol/contents/blog/90873/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?