Ellenzéki hiszti Orbán beszéde után


Orbán Viktor beszédet tartott vasárnap délután,értékelte az elmúlt évet elmondása szerint 2030-ig tervez. Ezek után az ellenzék nem tétlenkedett sokat, egyből  szokásos hisztijébe kezdett és legrosszabb vészkorszakot vízionált.

A párbeszéd szerint megfáradt bástya elvtársat játszott, az alkesz Szabó Tímea szerint pedig nincsenek eredményei,és megint a "miliárdokba kerülő nemzeti konzultációkat veszi elő", ezek szerint az alkesz Timike és bandája utálja megkérdezni az embereket fontos ügyekről. Ha valakik akkor ők nem tesznek le semmit az asztalra a napi 10 Facebook poszton kívül!

Gyurcsótányék szerint nemzeti kormányzás helyett pártállam és pártlogika diktál, megint kormányváltást vízionáltak valószínűleg most sem volt szomjas a DK Ferivel az élen.

A liberálisok szerint magyarország egyre rosszabbul teljesít.

Nem tudom hogy ezek szimplán csak elmebeteg idióták, vagy egy párhuzamos univerzumban élnek, de eltakarodhatnának már a francba ezek a bolsi elmebeteg rohadékok. Orbán szavaival élve ezek "diplomás kommunisták" most is igaza van, egyet tudok vele érteni..

Nyilván a nemzeti érzés zavarja őket, az hogy migránsok helyett magyar gyerekeket akar a kormány, és az hogy Magyarország nem egy elmebeteg liberális "demokráciának" nevezett olvasztótégely.

Tegyünk érte hogy ne is legyen az!

https://velemenyekjobbrol.blogstar.hu/./pages/velemenyekjobbrol/contents/blog/90528/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?